Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Niedersachsen in een oogopslag.  Niedersachsen staat bekend als gastvrije, gezinsvriendelijke reisbestemming en biedt kinderen en hun (groot-)ouders legio mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Het motto in deze vakantieregio is dan ook niet voor niets: ‘Ontspanning en afleiding, pret en avontuur voor het hele gezin’. U herkent de kindvriendelijke bedrijven aan het nieuw ingevoerde kwaliteitskeurmerk ‘KinderFerienland Niedersachsen’. Op de interactieve website www.kinderferienland-niedersachsen.de vindt u een gevarieerd en uitgebreid aanbod voor jong en oud!

Voor elk wat wils!
Niedersachsen staat bol van de attracties en activiteiten!
Wat te denken van een spannende huifkartocht, een ontdekkingsreis per fiets, een bezoek aan één van de dierentuinen, dollen in een pretpark, kennis opdoen in een museum of een wateravontuur per kano beleven! De keuken in Niedersachsen is al even gevarieerd als het overnachtings- en recreatieaanbod en verwent met regionale tot verfijnde gerechten in de gezellige cafés en restaurants!

Altijd pret bij alle weersomstandigheden
Het is ondoenlijk alle attracties en activiteiten in Niedersachsen te belichten. Een greep uit het gevarieerde aanbod:

Een onvergetelijke vakantiebelevenis is een bezoek aan Schloss Dankern. Hier zijn de kinderen de baas en kan er in het deels overdekte speelparadijs op 5000 m² uitbundig gedold worden op de reuzenglijbaan, kabelbaan, klimwand, klauterberg en nog veel meer. Buiten staan scooters op hun coureurs te wachten, kan er op pony’s worden gereden, is er een grote speeltuin enz. enz.

Speelstad Wangerland in Ostfriesland biedt alles wat het kinderhartje begeert. De heerlijke ligging aan de Noordzee maakt dit tot een geliefde vakantiebestemming. Als het weer niet helemaal meezit, kunnen er overdekte avonturen worden beleefd op de achtbaan, autoscooter, trampoline, het springkussen of het kinderreuzenrad en nog veel meer!

Een ander uniek vakantiehoogtepunt biedt pretpark Heide-Park Soltau, met meer dan 40, gedeeltelijk overdekte attracties, waaronder ‘Colossos’, de grootste houten achtbaan ter wereld.  In vier themawerelden worden de meest spannende avonturen beleefd! Toppunt is de horror achtbaan KRAKE, fantastisch voor thrillseekers!

In Hannover is de Erlebnis-Zoo een superbestemming. De 3.400 dieren in de dierentuin zijn in verschillende themawerelden terug te vinden. Bezoek de dierenshows, kijk mee bij het voeren, stap in de Sambesi-boot, zie de ijsberen ravotten en aai de dieren in de grote dierenboerderij!

Bezoek de Harz met de hoogste berg (1142 m) van de regio, De Brocken. Hier kan het gehele jaar met de outdoor Brockencoaster gerodelt worden. Ook een ritje met de smalspoortrein is een hele belevenis.

Overnachten in Niedersachsen
Niedersachsen ontvangt zijn bezoekers met open armen en biedt spannende, comfortabele en gezellige overnachtingsmogelijkheden voor het hele gezin: van vakantiepark, vakantieboerderij en campings tot gezellige pensions en hotels.  

Meer uitstapjes: www.vakantieland-nedersaksen.nl.